Politiskt Inkorrekt

”Genom att ha australier omedvetet att äta halal mat vi alla är ett steg i riktning mot omvändelse, och det är ett steg vi bara göra med full kunskap och en som inte bör påtvingas oss utan att vi vet,” Australian minister Simpkins berättade parlamentet.

ABNA   Herr Simpkins sa att han hade utfört en inofficiell undersökning i sin nordligaste förorter väljarna i Cowan och hade upptäckt att de flesta kött på stora kedjor som Coles eller Woolworths hade dödats i Halal förhållanden, men hade inte märkta som sådana.

Han lade fram en petition som kräver att alla halalkött tydligt anges, klagar folk inte kunde gå till Coles, Woolworths eller IGA, eller andra stormarknader att köpa kött för deras ”Aussie grill” utan inflytande från ”minoriteten religion”. Simpkins anklagade kött producenter, inklusive Harvey Nötkött, Inghams och Steggles av ”lura” West australier genom att inte korrekt att nämna om deras produkter är ”Halal kött eller inte.

Herr Simpkins sade att profeten Muhammed (S) hade talat om hur islam skulle kunna utvidgas runt om i världen genom att få människor att äta halalkött. ”Han sa enligt uppgift,” De icke-troende kommer att bli muslimer när, bland annat, de äter köttet som vi har slaktat ” . Detta är en av de viktigaste aspekterna för att konvertera icke-troende till islam, ”Herr Simpkins sagt.

Ansökan lades fram av herr Simpkins hade organiserats av Barnabas Fund, en organisation som stöder kristna som lever i muslimska länder.

Den Barnabas Fondens halal petition säger: ” Spridningen av Halal är en del av en muslimsk engagemang för islamiska uppdrag (Dawa) och islamiseringen av icke-muslimska samhällen. Införandet av sharia praxis om icke-muslimer kan tolkas som ett påstående av islamisk överhöghet. ”

Nedan finns en propaganda video om halal och betonade att halal enbart innebär en bön till Allah över köttet. De lämnar bekvämt ut extrem brutalitet och lidande för stora djur som slaktas på halal sätt: Chockerande historier / grafisk videor här om: Halal SLAKT

Relaterade artiklar / video:

Australiensare-är-att-tvångsmatas-Halal-islamisk-slaktade-välsignade-mat-utan-att-kunskap

Australien-våldsam-utbrott-när-kund-är-vägrade-bacon-på-hans-Burger-at-Halal-kompatibel-KFC

Australien-KFC-isnt the only-matställe-som-är-servering-Halal-Islam-godkända livsmedel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: