Politiskt Inkorrekt

 

Jumbo baby ”Jihad” vägde vid 13 pounds att sätta ett nytt rekord för Tysklands tyngsta naturligt födda barn. ( Gee kommer mata denna lilla jihad kosta de tyska skattebetalarna dyrt, som sannolikt redan stödjer Jihads Jumbo mamma och 13 andra små framtida jihadister)

Storbritannien Daily Mail   ( H / T John W ) Denna nyfödda barn har fått namnet förknippas med den muslimska korståget mot väst – jihad. Den islamiska termen används i Koranen för att beskriva den religiösa krig alla anhängare är att föra mot ”icke-troende”.

Elfi Yaghi, hans 40-åriga mamma, som väger 528 pounds (240 kg), lider av obehandlad graviditetsdiabetes, men insisterade på att ha en riskabel naturlig födsel. Graviditetsdiabetes orsakas av att en gravid kvinna som inte tidigare lider av diabetes har för högt blodsocker.

Jumbo ”Jihad” bredvid normalstor otrogna bebis

Jihad är född i Tyskland där det finns växande spänningar mellan medborgare och det ökande invandrade muslimska samfundet. Tyskland har den största muslimska befolkningen i Västeuropa efter Frankrike. Cirka 3,5 miljoner muslimer bor i landet, och 80 procent av dem som inte har tyskt medborgarskap.

Angela Merkel har själv erkänt att mångkulturen har misslyckats i landet. Medan tidigare Bundesbank chef och politiker Thilo Sarrazin skrev en bästsäljande bok fördöma islam som ”sänka intelligenskvot av det tyska samhället”.

Jihad mor Elfi Yaghi, 40, har hittills misslyckats med att förklara varför hon gav sin son de potentiellt upphetsande namnet. Dock är hon förstod att vara en hängiven muslim. Jihad kommer att ha nio bröder och fyra systrar. Fyra av hans syskon hade också födelsevikt på mer än £ 11.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: