Politiskt Inkorrekt

Posted: December 1, 2011 | Författare: | Filed under: EnemyWithin-utländska | 27 kommentarer »

Rysslands parlamentsval söndag kommer att definieras av en allt mer synlig anti-muslimsk nationalism som även har föranlett en del liberaler att flirta med högerextrema krafter.

TheNewAge   MOSCOW – Hundratals ryska nationalister iscensatt ett rally i centrala Moskva för att kräva ett slut på sociala avgifter för muslimska republikerna i instabila norra Kaukasus.

De senaste opinionsmätningarna har visat en ökning av rysk främlingsfientlighet och en känsla av väljarnas frustration över tillströmningen av mestadels muslimska nykomlingar till städer som redan är knarrande under stam av tung kriminalitet och dåligt finansierade tjänster.

Den sanktionerade samla kom mitt tillsatta sociala spänningar och kvardröjande säkerhet rädsla från januari självmordsattentat på de viktigaste Moskvas flygplats som dödade 37 peopl e och hävdade landets mest fruktade islamistiska krigsherre.

”Vi är trötta på att se Kaukasus ungdomar skapar kaos på våra gator och på våra skolor och universitet och sedan gå ostraffade,” rally medarrangör Alexander Khromov berättade nyhetsbyrån Interfax.

Nyligen vände tiotusentals muslimer på gatorna i moskén i ett open-air moské, olägenhet ryssar som var tvungen att hitta andra vägar runt den bedjande asslifters

Händelsen var officiellt titeln ”Stoppa Feeding Kaukasus!” Och ingår ledare från högerextrema organisationer. ”Vi är inte främlingsfientliga. Vi är inte nazister. Vi kräver jämställdhet för ryska regioner ”, säger rally medarrangör Anton Nosov av föga kända Ryssland Civic Union grupp.

En annan talare berättade skara om 500 som ”vi spenderar för mycket pengar och för mycket blod” på Kaukasus. Rådet utfärdade ett officiellt uttalande på fredagen medger att betalningarna från Moskva till den rastlösa Kaukasus var ”inte liten”.

http://youtu.be/ccvjDc-yXH0

Om du inte är blödiga, titta på dessa videor av tjetjenska muslimer halshuggning ryska soldater i ett fält så får du se en del av orsaken till växande anti-muslimska känslor.

Tjetjenien-muslimer-kannibalistiska-slakt-av-russian-soldater-warning-graphic-bilder

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: